Gereformeerde Kerk Opende

Fri,09Jun2017

Musahar

We zijn ruim twee weken geleden terug gekomen uit Nepal. Daar ontdekten we iets wat heel verdrietig is.Zo'n 12 jaar geleden hebben we als stichting Studenten en Musahar Project Nepal (SMPN) huizen gebouwd voor de armste groep Musahar mensen.

Lees meer...

Verhalenkaravaan 17 juni

Op 17 juni gaat het gebeuren: Verhalenkaravaan met de Samenleesbijbel

Op de fiets door het Westerkwartier!

Kom op 17 juni samen met uw (klein)kinderen naar de speciale fietstocht: de Verhalenkaravaan met de Samenleesbijbel door het Westerkwartier. Reis van plaats naar plaats door het Westerkwartier langs een prachtige fietsroute. Bij elke van de vier pleisterplaatsen komt een bijbelverhaal tot leven. Met allerlei doe-opdrachten, proefjes en spelletjes. Net zoals in de Samenleesbijbel. Leuk en leerzaam voor het hele gezin, vooral geschikt voor kinderen van 4-12 jaar.

Lees meer...

Verslag aktie's

Onze vaste groep mannen met aanhangwagens:

Jappie Bijma met Tom Nicolaij; Bonne Gaikema met Cor Koster;Ietsen Pool met Ties de Jong; Ritske Borger met Anne Weening en Jan Splinter met Sjoerd van Eik,toog vrijdag 10 maart in alle vroegte naar firma Tjoelker (Hubo), waar Jappie Bijma de bestelling over de wagens verdeelde.De bestelde en reeds betaalde goederen konden vlot afgeleverd worden en het resultaat is opnieuw heel goed: € 715,- Met deze actie gaan we beslist door.

Iedereen bedankt die meegeholpen heeft om deze actie te doen slagen en dan denk ik ook  aan de mensen die met de bestellijsten langs de adressen zijn geweest.

 

 

Na weken van voorbereiden was het dan zo ver…vrijdagmiddag 13.30 uur!

Een grote groep opkopers en snuffelaars stond al een half uur voor een dichte deur te wachten, binnen werd nog snel alles gecontroleerd: iedereen op zijn/haar plek…met een trommeltje met kleingeld….de catering klaar om de eerste gasten te ontvangen….starten maar…!!

De deur ging open en Folkert Hans Tolsma blies de groep muzikaal vanuit zijn slaapkamerraam naar binnen!

 

 

Lees meer...

Pagina 1 van 5