Gereformeerde Kerk Opende

Fri,09Jun2017

Periodieke gift

Wilt u ook meer aan de kerk geven zonder dat het u extra geld kost? Steun onze kerk dan met een periodieke gift.

Giften aan een instelling die door de overheid is aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogende Instelling (ANBI) zijn aftrekbaar bij de aangifte van uw inkomstenbelasting. De Protestantse Kerk Nederland is zo’n ANBI-instelling. Hierdoor zijn ook uw giften aan onze gemeente of diaconie aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Hierbij geldt normaal gesproken een drempel van 1% (minimaal € 60) en een maximum van 10% van uw verzamelinkomen.

Lees meer...

Youth Alpha

Vanaf 1 september 2016 voert Alpha wereldwijd campagne met de bekende avonturier Bear Grylls. Het wordt de zichtbaarst, avontuurlijkste en grootste uitnodiging die we ooit hebben gedaan. Alpha is actief in 169 landen, het cursusmateriaal wordt in 112 verschillende talen gebruikt en al 29 miljoen mensen hebben een Alpha gedaan, waarvan 250.000 in Nederland.

 

Lees meer...

Verslag kinderbijbeldag

alt

Kinderbijbeldag 2016 

Jezus houdt van jou

De jaarlijkse Kinderbijbeldag vond dit jaar plaats op 4 maart 2016. Ondanks de heersende griepepidemie waren er toch bijna 50 kinderen die zich hadden aangemeld.
De kinderen werden verwelkomd door Christianne Hoornenborg en na een gebed leerde zij de kinderen een echte yell: Hé Ho, Hé hallo! Ken je Jezus, Hij is zo! Als je Hem kent dan roep je: yo!

Lees meer...

Terugblik kamp JKO

In het weekend van 19 t/m 21 juni 2015 zijn we met de groep van JKO (jeugd 12 t/m 15 jaar) op kamp geweest. 

alt

Lees meer...

Pagina 2 van 5