Gereformeerde Kerk Opende

Fri,09Jun2017

Terugblik jeugddienst

alt

Zondag 30 maart hebben we een prachtige jeugddienst gehad! Met een geweldige muziekband met zangeressen en met medewerking van onze eigen jeugd van de beide kerken uit Opende! 

Lees meer...

Jeugd zet zich in voor leeftijdsgenoten in Armenië

alt

Onze jeugd van 12 t/m 16 jaar van beide kerken uit Opende is momenteel bezig met een actie voor een project van Stichting Mensenkinderen. Van het geld dat ingezameld wordt, worden warme winterjassen en goede schoenen gekocht voor Armeense tieners, leeftijdsgenoten van onze jeugd dus.

Lees meer...

Kinderbijbeldag 2014

alt

28 februari 2014 was het weer zover! De jaarlijkse Kinderbijbeldag!

Rond de 50 kinderen uit Opende meldden zich aan, waarna ze stuk voor stuk op de foto gingen in de speciaal daarvoor klaargezette studio. Rond kwart over 10 opende Jan Willem van Braak de Kinderbijbeldag met gebed en een verhaal over De Goede Herder en hoe goed Hij op Zijn schapen past. De Goede Herder kent Zijn schaapjes, al zijn het meer dan honderd! Zo bijzonder! De Goede Herder is de Here God die al Zijn kinderen kent. Ons allemaal! Voor ons allemaal wil Hij zorgen. Ook voor jou! Jij bent waardevol!

Lees meer...

Facebookpagina Jeugd

alt

Naar Facebook

Kerstnachtdienst

Graag willen wij iedereen uitnodigen voor de kerstnachtdienst op 24 december in het Barontheater, Verbindingsweg 9, Opende. Aanvang van de dienst is 21.00 uur. Het belooft weer een mooie dienst te worden.

alt

Lees meer...

Meer artikelen...

Pagina 4 van 5