Gereformeerde Kerk Kornhorn

Fri,09Jun2017

Aardappelactie doel 2015

Bijgaand informatie over het doel van de Aardappelactie van 4 kerken in 2015, dit jaar uitgezocht door de gereformeerde kerk te Kornhorn.

Lees meer...

Startweekend '14

alt
Meer foto's van het startweekend en de startdienst 2014 zijn, als u een Facebook-profiel heeft, te zien op Jeugd Kerk Opende

Lees meer...

Overdenking

De HEER heb ik lief, hij hoort
mijn stem, mijn smeken, 
hij luistert naar mij, 
ik roep hem aan, mijn leven lang.
Ps. 116: 1
 
Bekende woorden uit een bekende psalm. Een psalm die heel het leven van de mens bezingt. Die inzet met onze liefde voor de Heer en eindigt met het vers waarin gezegd wordt dat we de HEER een dankoffer willen brengen, zijn naam willen aanroepen.
In de eerste week van deze maand zal het weer dankdag zijn. Dan zullen we als gemeente weer op een doordeweekse dag bij elkaar komen om Hem onze liefde te bewijzen en Hem te danken voor alles wat Hij ons dit afgelopen jaar geschonken heeft.

Lees meer...

Overdenking

Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: “laat ze bij me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij.”
Luc. 18: 16.

In onze kerken is het wel eens moeilijk om kinderen mee te krijgen naar de kerk. Kinderen willen niet, terwijl ouders maar al te graag willen dat ze meegaan, mee naar de kerk en de nevendienst, of naar de zondagsschool en dan ook wel eens in de kerk komen. We brengen hen daar om hen in contact te laten komen met Jezus. Niet fysiek, maar geestelijk. Of, om met het thema van dit jaar te spreken: “met hart en ziel te kunnen leren geloven”. 

Lees meer...

Foto's startweekend

alt

Foto's van het startweekend (6-8 september 2013) zijn, als u een Facebookprofiel heeft, te bekijken via de volgende link:

https://www.facebook.com/ jeugdkerk.opende

Meer artikelen...

Pagina 4 van 5